Arbejdsmiljø

Winthers Smede Entreprise A/S priorterer arbejdsmiljøet og -sikkerheden højt i virksomhedens daglige drift,for her igennem at sikre medarbejdernes sikkerhed og sundhed ved udførelsen af deres daglige arbejde, og skåne vores omgivelser mod miljøbelastninger.

Vi kontrollerer sikkerheds og miljøarbejdet ved løbende møder i sikkerhedsgruppen, som består af direktionen. Ved disse møder er der også opfølgning på Arbejdsplads-vurderingen.

Det psykiske arbejdsmiljø er også vigtigt hos os, der er en god tone, og flere årlige arrangementer i weekends eller efter arbejdstid er med til at styrke sammenholdet.

Winthers Smede Entreprise A/S blev valgt til årets bedste læreplads år 2000, ud af 1500 virksomheder på Sjælland. 3 af de sidste lærlinge som vi har udlært, har fået den højest mulige merit, en sølvmedalje, af Roskilde smedelaug.

Få et uforpligtende tilbud på en opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du altid meget velkommen til at udfylde kontaktformular. Beskriv gerne din opgave, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med information og pris.